Percheziţii cu multe semne de întrebare, la Titu | TargovisteNEWS

Percheziţii cu multe semne de întrebare, la Titu

IMG-20180705-WA0001ORA 7 – PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINȚE

În această dimineață, polițiștii descind la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere.

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, efectuează 6 percheziții domiciliare, pe raza localității Costeștii din Vale, la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe, fapte comise în zona de sud a județului.

Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii din Titu.

La acțiune, participă și criminaliști, efective de la polițiile orașelor Găești și Răcari și jandarmi.

ORA 10 – Update: Percheziții la persoane bănuite de furturi din locuințe

În urma descinderilor efectuate în această dimineață, polițiștii au indisponibilizat mai multe obiecte și mijloace de probă.

De asemenea, de la domiciliul uneia dintre persoanele bănuite, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 25 de cartușe a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Două persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale și pentru identificarea persoanelor care se sustrag cercetărilor.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]