Percheziţii cu multe semne de întrebare, la Titu | TargovisteNEWS

Percheziţii cu multe semne de întrebare, la Titu

IMG-20180705-WA0001ORA 7 – PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINȚE

În această dimineață, polițiștii descind la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere.

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, efectuează 6 percheziții domiciliare, pe raza localității Costeștii din Vale, la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe, fapte comise în zona de sud a județului.

Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii din Titu.

La acțiune, participă și criminaliști, efective de la polițiile orașelor Găești și Răcari și jandarmi.

ORA 10 – Update: Percheziții la persoane bănuite de furturi din locuințe

În urma descinderilor efectuate în această dimineață, polițiștii au indisponibilizat mai multe obiecte și mijloace de probă.

De asemenea, de la domiciliul uneia dintre persoanele bănuite, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 25 de cartușe a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Două persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale și pentru identificarea persoanelor care se sustrag cercetărilor.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]