Locul I pentru echipa Univeristăţii Valahia la RAS MNRA Mobile Microrobotics Challenge, ICRA 2018 | TargovisteNEWS

Locul I pentru echipa Univeristăţii Valahia la RAS MNRA Mobile Microrobotics Challenge, ICRA 2018

untitledCOMUNICAT DE PRESĂ

Echipa Universității Valahia” din Târgoviște, formată din conf. univ. dr. Alexandru Ivan, conf. univ. dr. Florin Dragomir, ACS dr. Valentin Gurgu, ACS drd. Alin Ioan Bucurică, CS dr. Ioana Daniela Dulamă, a câștigat la concursul RAS MNRA Mobile Microrobotics Challenge, ICRA 2018, desfășurat la Brisbane, Australia, în perioada 21-25 mai 2018, locul I la toate cele 3 secțiuni de concurs:

Autonomous Manipulation & Accuracy Challenge Event First Place Award

Microassembly Challenge Event – First Place Award

Best in Show Award

Succesul este remarcabil, având în vedere că din 2900 de participanți din toată lumea, tânăra echipă a Universității Valahia” din Târgoviște a obținut recunoașterea la nivel internațional în domeniul microroboticii.

Această realizare este o continuare a efortului depus de membrii echipei care, de-a lungul celor 4 ani de cercetare continuă, a obținut mai multe premii și recunoașteri la edițiile anterioare ale prestigiosului concurs:

Premiul I la secțiunea Microassembly Challenge a concursului Mobile Microrobotics Challenge organizat în cadrul International Conference on Robotics & Automation, 29 Mai 3 Iunie 2017, Singapore.

Premiul I la secțiunea Best in Show a concursului Mobile Microrobotics Challenge organizat în cadrul International Conference on Robotics & Automation, 16-21 Mai 2016, Stockholm, Suedia.

Premiul I la secțiunea Mobility Challenge a concursului Mobile Microrobotics Challenge organizat în cadrul International Conference on Robotics & Automation, 16-21 Mai 2016, Stockholm, Suedia..

Premiul I la concursul Best in Show Challenges”, IEEE Mobile Microrobotic Challenge, Seattle USA, 2015.

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]