27 aprilie 2024
La un pas de moarte. S-a dus la vale cu căruța, a distrus un gard și a rămas captiv

La un pas de moarte. S-a dus la vale cu căruța, a distrus un gard și a rămas captiv

carm5Un bărbat din Dâmbovița a scăpat ca prin minune cu viață după ce a intrat cu căruța într-un șanț, a distrus un gard și a rămas captiv sub vehicul.

carm3Omul de 76 de ani era inconștient când localnicii au ajuns la fața locului, alarmați de zgomotul puternic. El a fost preluat de medici și dus de urgență la spital.

carmDupă o zi de muncă la pădure, bărbatul în vârstă de 76 de ani din Moroeni, judeţul Dâmboviţa, se îndrepta spre casă. Însă, când cobora o pantă abruptă, se pare că nu a mai putut controla căruţa, a ajuns într-un şanţ şi a rupt gardul unei case. Omul a rămas sub vehicul – inconştient.

Martor: “A venit în zidul ăla acolea, iapa a venit peste cap şi el a venit cu capul sub lampa, aici.”

carm4Martor: “Dacă nu venea să îl scoată dintre lanţuri, era mort!”

Câţiva vecini au sărit imediat în ajutorul căruţaşului şi l-au scos de acolo. carm2Oamenii au sunat la 112 şi un echipaj de la ambulanţă a ajuns la faţa locului şi i-a acordat ajutor. În acest moment se afla internat în spital şi din fericire, spun medicii, este în afara pericolului.”

carm1Între timp, la faţa locului au ajuns poliţiştii, care au început cercetările.

Ionuţ Tudorache, fiul victimei: “Coborând de vale cu căruţa, s-a speriat calul, ori a alunecat el, el fiind în vârstă, calul, n , se mai sperie.”

carm6În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial