27 aprilie 2024

INFORMAŢII NOI! A fost ARESTAT scandalagiul care a făcut şou în Poliţia Titu!

rtitu2Individul care a făcut scandal în sediul Poliţiei Titu a fost arestat pentru următoarele 30 de zile!

Aşa au decis judecătorii după ce anchetatorii au venit cu probe suficiente împotriva agresorului în vârstă de 32 de ani.

Acesta este acuzat de distrugere, ameninţare, port fără drept de armă alba după ce a buşit o maşină a unui rival de-al său, apoi a lovit şi o autospecială a poliţiei.

Din maşina lui, investigatorii au confiscate şi un pistol cu gaz, pentru care individul nu avea acte.

Localnicii din Titu spun că între Lupu şi Bela se duce un război continuu, din cauza unor tinere care practică prostituţia şi pe care şi le revendică ambele părţi.

La finele lunii iulie, aceştia au devastat o terasă din centrul oraşului Titu, iar mai multe persoane au ajuns la spital.

Şase infracţiuni, reţinute în sarcina unui bărbat din Titu

 În ziua de 26 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 33 de ani, din Titu, bănuit de comiterea infracţiunilor de “distrugere”, “ameninţare”, “port fără drept de obiecte periculoase”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” , instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dâmboviţa.

titut

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial