Glodeni – Un tânăr, de 36 de ani, s-a spânzurat din cauza datoriilor la bănci | TargovisteNEWS

Glodeni – Un tânăr, de 36 de ani, s-a spânzurat din cauza datoriilor la bănci

spglod3Datoriile la banci i-au adus sfarsitul unui tanar, de 36 de ani, din Glodeni. Barbatul imprumutase 20 de mii de lei, bani pe care i-a folosit sa-si ridice o casa.

Folosise insa si niste bani de pe un card de credit, iar la un moment dat n-a mai achitat datoriile si a ramas restant.

spglod2Tanarul muncea in constructii. Rudele lui povestesc ca de de o luna nu-si mai primise salariul si ramasese cu doua rate neplatite la banca.

Avea restante de peste 500 de lei, bani multi pentru salariul pe care il primea – minim pe economie.

Socrul lui, cel care i-a fost si girant cand a primit imprumutul, povesteste ca in ultimele zile cei de la banca le-au dat zeci de telefoane sa-i someze sa-si achite ratele neplatite.

spglodTanarul n-a reusit sa faca rost de bani si a decis sa-si incheie socotelile cu viata…

“Nu a luat banii de o luna de zile, s-a facut o neclaritate la banca, el a depus banii pentru rata la banca, dar a avut si un card descoperit. El nestiind ca banca ii opreste banii pentru acoperirea de fond a depus ca si cum ar fi la banca.

spglod1Am 16 apeluri de la banca, sunt coplatitor, multe telefoane si seara la 6, 8, sa dea banii. Avea salariul minim pe conomie, n-a fost de reavointa, daca intelegeau nu mai sunau in continuare”, ne-a declarat Ion Vasile, socrul victimei.

Vaduva si cu sufletul distrus, sotia se vede nevoita sa-si creasca singura copila, dar si sa achite restantele la banci

 
Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]