27 aprilie 2024

Găești – Vigilența polițiștilor l-a dat de gol!

vdra1Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii dâmboviţeni

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul M.M., de 24 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea, pe raza localităţii, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată, iar tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat, potrivit legii” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

 

Totodată, un alt bărbat, de 60 de ani, din comuna Iedera, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un moped, deşi nu avea acest drept.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial