27 aprilie 2024

Găeşti – A dispărut după ce a jucat la păcănele! Strigătul disperat al părinţilor: “Gigi, vino acasă!”

dgigi3Framantari si neliniste intr-o familie din Gaesti. Un tanar, de 21 de ani, este de negasit, de aproape o saptamana. Ultima data a fost vazut intr-o sala de jocuri de noroc, unde a pierdut cateva sute de lei.

disp4Gandindu-se, probabil, ca isi va supara din nou parintii pentru ca a jucat la pacanele, tanarul si-a inchis telefonul si a fugit din oras.

Acum politistii l-au dat in urmarire generala si spera sa-i dea de urma cat mai curand…

Gigi Lincan locuia cu parintii lui intr-un apartament din orasul Gaesti. Era angajat la fabrica de frigidere din localitate si nu le-a mai facut probleme alor sai.

disp5Avea insa patima jocurilor de noroc, iar mama si tatal sau credeau ca renuntase la pacanele, dar nu a fost asa

ION LINCAN, tatăl tânărului dispărut: “A intrat la o sala de jocuri, a jucat o suma, de acolo a plecat numai Dumnezeu stie unde. Jocurile astea i-au dat de cap. Nu mai joc, tati, dar tot a jucat pe furis…”

disp2CECILIA LINCAN, mama tânărului dispărut: “Nu stim nimic unde e. l-ati sunat? Da, dar are telefonul inchis…”disp1Prietenii si cunoscutii baiatului sunt si ei ingrijorati si se tem ca nu cumva sa I se fi intamplat ceva rau

VALI DIMA, prietenul tânărului dispărut: “Sper sa fie bine, indiferent de ce probleme ar avea nu trebuie sa faca gestul asta”

disp

Politistii l-au dat in urmarire si il cauta pretutindeni

inspector ALEXANDRA NICULAE, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Politistii desfasoara activitati de cautare a unui tanar din Gaesti care, in cursul lunii octombrie, a plecat voluntar de la domiciliu fara a mai reveni”

disp3Gigi are un metru 75 inaltime, aproximativ 70 de kilograme, ochi caprui si parul negru. Cand a disparut era imbracat cu o geaca de culoare maro, blugi si tenesi de culoare albastra.

Cine il vede sau poate da relatii despre el este rugat sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial