26 aprilie 2024
EXCLUSIV! Bătrână sfâşiată de câini în cimitirul din Conţeşti! “Era muşcată peste tot! M-a impresionat foarte rău!” VIDEO

EXCLUSIV! Bătrână sfâşiată de câini în cimitirul din Conţeşti! “Era muşcată peste tot! M-a impresionat foarte rău!” VIDEO

mus4  O batrana din Contesti a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost sfasiata de o haita de caini in cimitir.

mus3Femeia a mers sa aprinda cateva lumanari la mormintele rudelor. Dar, la un moment dat, animalele au atacat-o. Cu utimele puteri a reusit sa scape si a cerut ajutorul unor vecini. Acesta este al doilea caz inregistrat in localitate in ultimele luni.

Batrana, in varsta de 70 ani, a mers duminica, in zi de sarbatoare, la mormintele celor dragi pentru a aprinde cate o lumanare. Nu si-a imaginat insa ce avea sa urmeze.

mus1Vasile Ene, fiul victimei: “Au muscat-o niste caini, e rau, la picior, la mana. La pulpa e nasol…putea sa moara!”

musDupa ce a scapat, cu greu, din coltii animalelor, femeia a reusit sa se tarasca pana in curtea unor localnici. Oamenii i-au acordat imediat primul ajutor. “Sotia cand a vazut-o s-a luat cu mainile de cap”, spune un vecin. “Cu piciorul varza facut. Plina de sange, muscata de mana. Plina de muscaturi, de sus pana jos.”

“Plina de sange si cu o rana care m-a impresionat foarte rau”, spune o vecina. “Muscata de la laba pana sus la sold, am rupt niste cearceafuri, ca ne-au spus de la salvare sa oprim sangerarea.”

mus2In stare grava, femeia a fost transportata de urgenta, cu ambulanta, la Spitalul Judetean din Targoviste. Are multiple plagi, spun medici, dar cel mai grav este la piciorul stang. Au trimis-o direct in sala de operatii.

Rudele femeii spun ca au de gand sa dea primaria in judecata pentru ca nu s-a ocupat de problema inmultirii maidanezilor din localitate si nici de strangerea lor de pe strazi. In luna octombrie a anului trecut, un baiat in varsta de 13 ani din aceeasi comuna a fost atacat si el pe strada de caini fara stapan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial