ERASMUS OPEN DOORS, miercuri, în campusul Universităţii Valahia | TargovisteNEWS

ERASMUS OPEN DOORS, miercuri, în campusul Universităţii Valahia

erasmusUniversitatea “Valahia” din Târgovişte organizează miercuri, 11 martie 2020, începând cu ora 10:30, în campusul universitar, corpul B, amfiteatrul „Paraschiv Vagu”, evenimentul ERASMUS OPEN DOORS, sub îndrumarea Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale – gestionarul programelor comunitare în România.
Obiectivul întâlnirii este acela de a promova programul Erasmus+ în rândul studenților. Reprezentanții Biroului Erasmus vor prezenta programul, oportunitățile de finanțare și cum pot studia sau derula perioade de practică în alte țări. La eveniment vor participa reprezentanți ai universității și foști studenți Erasmus, care își vor împărtăși impresiile viitorilor beneficiari.

 

 

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]