26 aprilie 2024
Durere la Găeşti. A plecat la cer educatoarea Ana Barbu

Durere la Găeşti. A plecat la cer educatoarea Ana Barbu

ana-barbuA trecut în neființă educatoarea Ana Barbu, la vârsta de 81 de ani. Ea a fost „mama” a sute de prichindei din oraşul Găeşti. A profesat atât la Grădiniţa Inocenţa, cât şi la Casa de Copii. Cu o  experienţă de peste 40 de ani în cariera didactică, educatoarea Ana Barbu a fost mentor şi dascăl în acelaşi timp. Dumnezeu a chemat-o acolo Sus pentru că avea nevoie de un om cu totul aparte, de un suflet deosebit pentru a le oferi şi îngerilor Cerului sfaturile, înţelegerea, răbdarea şi întregul devotament pe care le-a oferit de-a lungul timpului atât cadrelor didactice, cât şi preşcolarilor dumneaei, pe care i-a iubit şi îngrijit ca pe propriii copii.

Mâine, 29 ianuarie, va avea loc înmormântarea la Biserica din   satul Broşteni, comuna Vişina. Cei care au cunsocut-o îi pot aduce un ultim omagiu, apoi să o conducă pe ultimul şi cel mai trist drum, cel fără de întoarcere, drumul veşniciei…

Dumnezeu să o ierte şi să îi odihnească sufletul nobil şi plin de bunătate, pe cea care a fost un model de urmat în viaţă și o a doua mamă pentru mai multe generații de copii.
Cronica de Găeşti transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial