Doi tineri din Târgovişte au ajuns la poliţie după votare. Prin ce păţanie au trecut | TargovisteNEWS

Doi tineri din Târgovişte au ajuns la poliţie după votare. Prin ce păţanie au trecut

hos5La data de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către președinta secției de votare nr.59 din Târgoviște cu privire la faptul că doi tineri, din localitate, după ce și-au exercitat dreptul la vot în incinta secției de votare nr.55, au ieșit pe holul Școlii nr. 9 și și-au fotografiat cu telefoanele personale cărțile de identitate, pe care se afla aplicat autocolantul ce justifica prezența la vot intrucât un partid politic le-ar fi oferit 50 lei.
Fiind audiați, tinerii au recunoscut afirmația făcută în fața președintei secției de votare, respectiv că ar primi de la un partid politic 50 de lei, dar au precizat că a fost făcută în mod ironic, nefiind adevărată.
De asemenea, declară că nu au fost abordați niciodată în vederea coruperii votării cu vreo anumită formațiune politică și nici nu le-a fost promisă sau oferită o sumă de bani.
În cauză,  a fost întocmit un dosar penal pt. săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor.
Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]