De Paște, dăruiește bucurie copiilor din centrele de plasament | TargovisteNEWS

De Paște, dăruiește bucurie copiilor din centrele de plasament

campanie de Paste Ajungem Mari Dambovita copii centre de plasament

Cu ajutorul oamenilor minunați de la Selena Gym Beauty & Spa, Green Box Fitness, Salonul Nefertiti și clienții lor, cu sprijinul Squid40 București, echipa “Ajungem Mari” Dâmbovița a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru copiii din centrele de plasament din județ.

Partenerii campaniei – Selena Gym Beauty & Spa, Green Box Fitness și Salonul Nefertiti va așteaptă în localiile lor unde puteți dona în urnele amplasate, sau puteți dona online, specificând județul Dâmbovița – click aici.

Dăruiește bucurie copiilor din centrele de plasament! Orice donație se transformă în experiențe frumoase în afară centrelor. Acestea îi ajută pe copii să descopere lumea și să devină oameni mari și independenți.

Împreună putem să le fim alături copiilor și să le oferim bucurie, amintiri frumoase și experiențe de neuitat!

“Ajungem MARI” este principalul program al Asociației Lindenfeld dedicat educației copiilor instituționalizați. În prezent, programul ajută peste 2000 de copii din București și din 25 de județe din țară.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]