27 aprilie 2024
DE GROAZĂ! O adolescentă, de 16 ani, a fost violată de 7 indivizi!

DE GROAZĂ! O adolescentă, de 16 ani, a fost violată de 7 indivizi!

viold4Un caz revoltator a ajuns pe masa procurorilor din Dambovita. Sapte tineri au fost incatusati dupa ce o fata de 16 ani, dintr-un centru de plasament, i-a acuzat de viol.

viold2Adolescenta spune ca prietenul ei ar fi invitat-o in casa unuia dintre suspecti, unde ulterior au aparut alti cinci indivizi. Dupa ce a reusit sa fuga, fata le-a povestit asistentilor sociali ce a patit, iar acestia au anuntat politia.

viold3Suspectii, cu varste curpinse intre 18 si 24 ani, ar fi ademenit-o pe adolescenta intr-o locuinta din satul Dragaesti-Pamanteni, langa Targoviste.

Adolescenta le-a povestit anchetatorilor ca a mers cu prietenul ei acasa la unul dintre suspecti. Acolo au venit insa alti cinci indivizi care au batjocorit-o. In cele din urma a reusit sa scape din mainile lor si a mers si a povestit totul asistentilor sociali.

viold1Asistentii sociali au alertat imediat autoritatile si, in scurt timp, politistii i-au prins pe tineri. Toti au fost dusi la audieri.

Dupa cateva ore de audieri, cei sapte suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, iar miercuri vor ajunge in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventive.

violdFata a fost examinata de medicii legisti, iar acestia au confirmat ca prezinta urme de violenta pe corp si a fost abuzata sexual. Intre timp, indivizii si-au recunoscut vina in fata anchetatorilor, iar daca vor fi gasiti vinovati pentru viol risca pana la 12 ani in spatele gratiilor.

Lamuriri vor avea de dat, cel mai probabil, si asistentii sociali care aveau datoria sa o monitorizeze atent pe fata.

viold5

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial