26 aprilie 2024

Dâmboviţa – Ai văzut prea multe echipaje de poliţie în stradă? Uite de ce!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristi5 infracţiuni şi 314 contravenţii, constatate de poliţiştii dâmboviţeni pe parcursul a 24 de ore

183 de poliţişti dâmboviţeni au acţionat suplimentar pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Au fost organizate 20 de acţiuni preventive în cadrul cărora au fost instituite 15 de filtre rutiere şi verificate în bazele de date 144 de autovehicule.

Poliţiştii au constatat 5 infracţiuni, din care 4 în flagrant delict.

De asemenea, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 314  sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală se ridică la peste 45 000 de lei.

Din numărul total al amenzilor aplicate, 40 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 2 la Legea 12/1990 pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

267 de amenzi au fost aplicate de poliţiştii rutieri pentru nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, 84 de conducători fiind sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea vitezei legale .

Pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor negative, poliţia dâmboviţeană recomandă cetăţenilor să adopte un comportament responsabil şi să respecte normele de ordine şi linişte publică.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial