Dâmbovița – Acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor | TargovisteNEWS

Dâmbovița – Acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor

prevenireAcțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalității, împreună cu efective de la Poliția Municipiului Moreni și de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești, au acționat, în perioada 27-29 iulie a.c., pentru informarea cetățenilor de pe raza localităților Gura Ocniței, I.L. Caragiale, Râul Alb și Bărbulețu, în scopul prevenirii furturilor de animale și bunuri din gospodării.

În cadrul activității, polițiștii au discutat cu cetățenii și le-au oferit informații cu privire la modalitățile prin care pot evita să devină victima unei infracțiuni de furt, cât și sfaturi pentru adoptarea unor măsuri în cazul în care locuința rămâne nesupravegheată.

Aceștia au primit din parte polițiștilor și pliante cu sfaturi utile.

Astfel de activități se vor desfășura în continuare și în alte zone din județul Dâmbovița pentru informarea cetățenilor din mediul rural.

 

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]