Dâmbovița – Acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor | TargovisteNEWS

Dâmbovița – Acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor

prevenireAcțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalității, împreună cu efective de la Poliția Municipiului Moreni și de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești, au acționat, în perioada 27-29 iulie a.c., pentru informarea cetățenilor de pe raza localităților Gura Ocniței, I.L. Caragiale, Râul Alb și Bărbulețu, în scopul prevenirii furturilor de animale și bunuri din gospodării.

În cadrul activității, polițiștii au discutat cu cetățenii și le-au oferit informații cu privire la modalitățile prin care pot evita să devină victima unei infracțiuni de furt, cât și sfaturi pentru adoptarea unor măsuri în cazul în care locuința rămâne nesupravegheată.

Aceștia au primit din parte polițiștilor și pliante cu sfaturi utile.

Astfel de activități se vor desfășura în continuare și în alte zone din județul Dâmbovița pentru informarea cetățenilor din mediul rural.

 

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]