Copil, de 11 ani, accidentat mortal de o mașină când se plimba pe bicicletă. Şoferul spera să devină poliţist | TargovisteNEWS

Copil, de 11 ani, accidentat mortal de o mașină când se plimba pe bicicletă. Şoferul spera să devină poliţist

accm2Un băiat de 11 ani din Mărunţişu, comuna Costeştii din Vale, şi-a pierdut viaţa duminică, după ce a fost lovit de o maşină. El ar fi ieşit brusc în faţa şoferului de 20 de ani, care susţine că nu ar fi avut viteză şi că nu a avut cum să-l ferească.

accm3Din păcate rănile suferite în urma accidentului i-au fost fatale băiatului.

Băiatul de 11 ani se plimba cu bicicleta pe un drum comunal când a văzut că două maşini se apropie periculos de el. Prima a trecut, însă a doua l-a izbit.

accm7Eduard Soare, şofer: “Era tata în faţa mea, mergeam la facultate. L-a văzut pe tata, a tras pe ghidon şi pe mine nu m-a văzut. A trecut tata şi el a virat, a tras…”

Tatăl şoferului, care se afla în primul autoturism, povesteşte îngrozit cum a asistat la întreaga scenă.

accm6Florian Soare, tatăl şoferului: “Mergeam pe partea dreaptă, băiatul în spate şi decât atâta am văzut, copilul ăla făcea cu bicicleta jaloane, se uita pe jos, nu ştiu ce făcea şi a intrat direct în băiat.”

accm8Când au văzut ce s-a întâmplat, oamenii din zonă au sunat imediat după ajutor. La faţa locului au ajuns de urgenţă echipajele de poliţie şi ambulanta.

accmLocalnic: Se plimba cu bicicicleta pe aici şi au venit două maşini din partea asta şi a doua maşină l-a lovit.”

accm4Geanina Enache, asistent medicat: “Copilul este găsit decedat, postpolitraumatism prin accident rutier, cu toragie stângă masivă. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, din păcate fără rezultat.”

accm5Tânărul de 20 de ani se pregătea să aplice în ianuarie la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dar acum riscă să petreacă următorii ani în închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

accmPoliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Sursa: Pro TV

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]