“Construiește și economisește” , campania sezonului estival pentru clienții REGATA | TargovisteNEWS

“Construiește și economisește” , campania sezonului estival pentru clienții REGATA

Construieste-si-economiseste-targoviste_news

A venit sezonul vacanțelor și al planurilor de renovare. Acum nu mai trebuie să pierzi timpul cautand prin magazine produsele care iti trebuie.
REGATA îți oferă soluția completa prin care nu trebuie să renunți la concediu, dar poți să ai și casa mult visată. Renovezi și îți rămân bani și de vacanță!
Magazinul online www.regata.ro ti-a pregatitit reduceri la zeci de produse din categoria materialelor de construcții: polistiren, betoniere, țevi pentru constructii, cărămidă și plăci de gipscarton, în cadrul campaniei Construiește și economisește.
Plasezi comanda simplu și rapid pe https://www.regata.ro/construieste-si-economiseste și ai consiliere gratuită pentru alegerea produselor potrivite.
Nu mai sta pe gânduri! Te așteptă un cocktail pe plajă, iar cand te întorci acasa, ai casa proaspăt renovata.
Intră pe regata.ro și adaugă produsele în coș, iar de restul se ocupă profesioniștii REGATA.
Grăbește-te! Promoția se desfășoară până pe 7 Iulie 2020.
REGATA. Alege pentru acasă!

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]