Cea mai mare investiţie pe fonduri europene, la o şcoală din Târgovişte | TargovisteNEWS

Cea mai mare investiţie pe fonduri europene, la o şcoală din Târgovişte

sc-tgv“Cea mai mare investitie pe fonduri europene, de care a beneficiat vreodata o unitate de invatamant din Targoviste, este in grafic.
Astfel, in cadrul proiectului „Îmbunatatirea infrastructurii educationale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, unitatea de invatamant amintita va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultram…odern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou.
Valoarea contractului de finantare este de 22.223.977,79 lei, a contractului de executie de lucrari este de 14.201.414,90 lei, fara TVA, sursa de finantare fiind asigurata prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”.
La finalizarea lucrarilor, acesta scoala va fi una dintre cele mai moderne din Romania”, a precizat primarul Cristian Stan.