26 aprilie 2024
Ce au păţit doi turişti greci, seara trecută, la Racoviţă

Ce au păţit doi turişti greci, seara trecută, la Racoviţă

grec3Doi turiști greci, de 41 și 42 de ani, au fost răniți, aseară, pe un drum județean din comuna Bucşani. Erau pe o motocicletă și nu ar fi oprit la indicatorul stop într-o intersecție.

grec7Au intrat astfel într-o mașină care venea pe șoseaua cu prioritate.

grec8În urma impactului, cuplul a fost aruncat de pe motor.

grecAccidentul a avut loc într-o intersecție din localitatea Racoviţă. grec1Șoferul mașinii, se îndrepta pe drumul cu prioritate către Târgoviște, iar din cauza ceții se circulă cu dificultate. Bărbatul povestește că motocicletă a venit de pe o străduță din lateral.

grec10Robert Zlăteanu, șofer: „A accelerat în intersecție în loc să frâneze, norocul meu că doar m-a șters pe bara din spate și probabil s-a dezechilibrat de pe motor și au căzut, se vaită de piciorul drept”.

grec5În ajutorul celor doi turiști au sărit câțiva oameni case se aflau la o benzinărie din apropiere.

grec9Daniel Zamfirescu, martor: „Cei cu motocicletă au venit din sat, au stop aici, eu am văzut că au accelerat, am strigat la ei că au stop. Au picat aici, am venit, i-am scos de sub motocicletă. Sunt greci, nu cunoașteau nimic, aveau GPS pe motocicletă”

grec6Localnic: „Neacordare de prioritate, e ditamai stopul, uitați-vă!

Marius Buga, Pro TV: “Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a sosit un echipaj de la ambulanță. Atât motociclistul cât și femeia care îl însoțea au fost transportați imediat la spitalul județean din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații.”

Locuitorii povestesc că acesta nu este primul accident care se petrece în această zona.

Localnic: „În intesectia asta trebuie să se ia măsuri, să se facă ceva, mereu sunt accident, s-au întâmplat cu morți, grave, la săptămâna unul, dacă nu două.”

Cei doi turiști greci sunt în afara oricărui pericol.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial