Bursa locurilor de muncă – Peste 600 de joburi puse la dispoziţie, numai 357 de oameni au fost interesaţi | TargovisteNEWS

Bursa locurilor de muncă – Peste 600 de joburi puse la dispoziţie, numai 357 de oameni au fost interesaţi

www.mariusbuga.ro_images_bursaBursa Locurilor de Muncă

Rezultate înregistrate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, au organizat astăzi, 31 august 2018, Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul s-a desfăşurat la Găești în incinta Casei de Cultură Dumitru Stanciu”, Str.Nicolae Titulescu, nr.5, începând cu ora 10.00.

După centralizarea datelor, rezultă că au fost prezenţi 18 agenţi economici cu o ofertă de 634 de locuri de muncă vacante.

La Bursa Locurilor de Muncă au participat 357 de persoane, din care 138 au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

Director Executiv,

Constanţa ANGHEL

Întocmit,

Daniela Stanca Inspector superior

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]