Bursa locurilor de muncă – Peste 600 de joburi puse la dispoziţie, numai 357 de oameni au fost interesaţi | TargovisteNEWS

Bursa locurilor de muncă – Peste 600 de joburi puse la dispoziţie, numai 357 de oameni au fost interesaţi

www.mariusbuga.ro_images_bursaBursa Locurilor de Muncă

Rezultate înregistrate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, au organizat astăzi, 31 august 2018, Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul s-a desfăşurat la Găești în incinta Casei de Cultură Dumitru Stanciu”, Str.Nicolae Titulescu, nr.5, începând cu ora 10.00.

După centralizarea datelor, rezultă că au fost prezenţi 18 agenţi economici cu o ofertă de 634 de locuri de muncă vacante.

La Bursa Locurilor de Muncă au participat 357 de persoane, din care 138 au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

Director Executiv,

Constanţa ANGHEL

Întocmit,

Daniela Stanca Inspector superior

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]