29 martie 2024

450 de locuri de muncă, astăzi, la bursa de la Găeşti

www.mariusbuga.ro_images_bursaPeste 400 de locuri de muncă disponibile

la

Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, organizează la solicitarea pieței muncii, în data de 31 august 2018, Bursa Locurilor de Muncă.

Acţiunea se va desfăşura la Găești în incinta Casei de Cultură „Dumitru Stanciu”, Str.Nicolae Titulescu, nr.5, începând cu ora 10.00.

Până în prezent au confirmat participarea 17 agenţi economici, cu o ofertă de 450 de locuri de muncă, care se adresează atât persoanelor calificate cât şi celor fără calificare.

Dintre acestea menţionăm :

lăcătuș mecanic, mecanic întreținere, montator subansamble, gestionar, lucrător comercial,șofer, mecanic auto, tinichigiu auto, bucatar, ospătar, sudor, zidar, dulgher, fierar – betonist, faianțar, pavator drumuri, vulcanizator, buldoexcavatorist, stivuitorist, confecționer articole textile, electrician, muncitor necalificat în industria confecțiilor textile, muncitor necalificat în construcții.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care sunt specializate în domeniul tehnic au oferte în domeniul proiectării mașinilor și uneltelor, în producție și controlul calității produselor.

Angajatorii interesați să participe, pot depune situațiile cu locuri de muncă vacante și online pe adresa: ajofm@db.anofm.ro.

Director executiv,

Constanța Anghel

Întocmit,

Daniela Stanca – inspector superior

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial