26 aprilie 2024

Băut și inconștient! Un șofer teribilist a plonjat cu mașina în râpă, pe DN 71!

www.mariusbuga.ro_images_zapadaPoliţia rutieră atrage atenţia: Alcoolul face victime! Nu conduceţi vehicule dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au fost sesizaţi că pe raza localităţii s-a produs un accident de circulaţie.

Din cercetări a reieşit că un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un parapet din beton.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tot pe fondul consumului de alcool, un conducător auto de 40 de ani, din Bezdead, a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în faţa sa, în urma impactului rezultând numai pagube materiale.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial