Arctic donează 25 de frigidere şcolilor din Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Arctic donează 25 de frigidere şcolilor din Dâmboviţa

arctComunicat de presă

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița găzduiește evenimentul de oferire a 25 de aparate frigorifice către unități de învățământ din județul Dâmbovița. Acesta va avea loc marți, 8 octombrie 2019, la ora 10.00, în sala de ședințe a instituției.

Donația vine de la S.C. Arctic S.A., la solicitarea IȘJ Dâmbovița, pentru a sprijini unitățile școlare din județ în vederea păstrării în condiții optime a produselor lactate din cadrul Programului pentru școli al României, implementat în perioada 2017-2023.

Aparatele frigorifice vor fi donate către opt unități de învățământ din Municipiul Târgoviște și către unități de învățământ din comunele: Bilciurești, Crângurile, Niculești, Ocnița, Poiana, Petrești, Raciu și Șelaru.

Evenimentul va avea loc în prezența conducerii companiei donatoare Arctic S.A, a conducerii ISJ Dâmbovița, directorilor unităților de învățământ, primarilor din localitățile beneficiare și a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]