Anunt important pentru toți cei care urmează să dea de permis! | TargovisteNEWS

Anunt important pentru toți cei care urmează să dea de permis!

scoalas„Având în vedere creşterea continuă a traficului din municipiul Târgovişte am mutat locul de plecare la proba practică stabilit pentru examenul în vederea obţinerii permisului de conducere din parcarea Stadionului Municipal în parcarea Oborului Târgovişte.

Vrem astfel să asigurăm un climat corespunzător activităţii de examinare, dar şi să descongestionăm traficul din zona centrală a municipiului Târgovişte.

Menţionăm că zilnic sunt angrenate în activităţile de examinare peste 70 de autoturisme, fără a lua în calcul pe cele din procesul de pregătire practică, numărul maşinilor de şcoală fiind semnificativ mai mare şi se foloseşte de regulă aceiaşi zonă centrală”, a declarat şeful SPCRPCIV Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Adrian Alexandrescu.

Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]