ANUNŢ – “Extindere reţea alimentare cu apă strada Republicii, oraş Găeşti” | TargovisteNEWS

ANUNŢ – “Extindere reţea alimentare cu apă strada Republicii, oraş Găeşti”

primaria-gaesti-660x330A N U N Ţ

ORAŞUL GĂEŞTI, cu sediul în Găeşti, str.13 Decembrie, nr.102A, jud.Dâmboviţa, titular al proiectului: ”Extindere reţea alimentare cu apă strada Republicii, oraş Găeşti”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protectţa Mediului (APM) Dâmboviţa: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ” Extindere reţea alimentare cu apă strada Republicii, oraş Găeştipropus a fi realizat în Găeşti, judeţul Dâmboviţa.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Dâmboviţa, din municipiul Târgovişte, str.Calea Ialomiţei, nr.1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00-16,00, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta observaţii /comentarii la proiectul de deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

 

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]