26 aprilie 2024

Administraţia din Târgovişte încearcă să facă rost de bani europeni pentru centura oraşului

cent„Vreau să menționez un aspect care cred eu că este important, deși nu avem în momentul de față o soluționare finală… Contestația pe care am făcut-o cu privire la modernizarea și reabilitarea drumului de centură a fost admisă în parte, proiectul a fost retransmis la evaluare. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla.

Așa cum am spus la momentul respectiv, iată că am avut dreptate… Se făcuse o nedreptate pentru municipiul Târgoviște, Consiliul Județean și comuna Răzvad, pentru cei care erau în parteneriat cu privire la acest proiect. Așteptăm acum, practic proiectul s-a întors în faza inițială, la evaluare și așteptăm să vedem care va fi soluția care va fi dată de către ADR, Ministerul Dezvoltării, Autoritatea de Management a luat de fapt această decizie de retransmitere a proiectului către Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

La acest moment alte detalii nu avem despre acest proiect… Cu siguranță noi vom face toate demersurile legale pentru a asigura finanțarea din fonduri europene a proiectului, această modalitate de finanțare în parteneriat cu Consiliului Județean este singura modalitate pe care o avem la dispoziție prin Programul Operațional Regional, deci pe ceea ce înseamnă fonduri europene în momentul de față și, repet, vom face tot ceea ce putem din punct de vedere legal pentru a asigura această finanțare”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial