27 aprilie 2024
Aceştia sunt tinerii care au pierit în accidentul groaznic, de la Burduca!

Aceştia sunt tinerii care au pierit în accidentul groaznic, de la Burduca!

nikCurg râuri de lacrimi în urma celor trei tineri morţi în accidentul de pe drumul judeţean dintre Burduca şi Sperieţeni!

Adrian Soare, Nicuşor Ţînţar şi Liliana Chivu şi-au găsit sfârşitul mult prea devreme.

Destinul a fost nemilos cu ei şi cu familiile rămase nenorocite pe viaţă.

lili-bRudele şi prietenii celor trei sunt în stare de şoc şi nu reuşesc să îşi revină.

Iată doar câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare

Cuvintele nu îşi mai au rostul,orice aş spune nu te mai aduce înapoi… Îmi amintesc doar fiecare clipã, fiecare cuvânt, fiecare zâmbet pe care mi l-ai afişat, când ai fost lângã mine… Chipul tãu,a rãmas tipãrit în mintea şi inima mea. Nu ştiu dacã o sã trec vreodatã peste durerea care o simt acum. Niciodatã nu am sä mi-o iert cã nu am fost lângã tine în momentul ãsta. Ai însemnat şi însemni încontinuare foarte mult pentru mine. Multe lacrimi pentru tine, nu o sã fii uitat… niciodata.
Nu se poate intelege cat de grea e despartirea, decat atunci cand o fiinta draga pleaca de langa noi. O cauti si nu o gasesti, o strigi si nu te aude, o astepti si nu mai vine. Ne ramane doar amintirea si un dor nestins in inima… Ai fost TOT cand Nimic era tot ce aveam !!! Îmi e dor de vocea ta si sper ca de acolo de unde esti, vei ramane langã mine. Cu lacrimi amare şi durere în suflet spun,Dumnezeu sã te odiheascã în pace! Ursuleţul meu

a16

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial