Accidente la Târgovişte, Fieni şi Vişina | TargovisteNEWS

Accidente la Târgovişte, Fieni şi Vişina

accu7ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Pe raza localităților Târgoviște, Fieni și Vișina s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

Din verificări a reieșit că un eveniment s-a produs ca urmare a neacordării priorității de trecere unui autovehicul, unul pe fondul traversării neregulamentare a părții carosabile de către un pieton și celălalt pe fondul indisciplinei unui biciclist.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să acorde o atenție deosebită celorlalți participanți la trafic, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare și să adopte o manieră prudentă de conducere.

De asemenea, pietonii și bicicliștii sunt sfătuiți să-şi sporească atenţia și să respecte cu strictețe regulile de circulație.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]