Accidente la Târgovişte, Fieni şi Vişina | TargovisteNEWS

Accidente la Târgovişte, Fieni şi Vişina

accu7ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Pe raza localităților Târgoviște, Fieni și Vișina s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

Din verificări a reieșit că un eveniment s-a produs ca urmare a neacordării priorității de trecere unui autovehicul, unul pe fondul traversării neregulamentare a părții carosabile de către un pieton și celălalt pe fondul indisciplinei unui biciclist.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să acorde o atenție deosebită celorlalți participanți la trafic, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare și să adopte o manieră prudentă de conducere.

De asemenea, pietonii și bicicliștii sunt sfătuiți să-şi sporească atenţia și să respecte cu strictețe regulile de circulație.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]