Accidente la Târgovişte, Fieni şi Vişina | TargovisteNEWS

Accidente la Târgovişte, Fieni şi Vişina

accu7ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Pe raza localităților Târgoviște, Fieni și Vișina s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

Din verificări a reieșit că un eveniment s-a produs ca urmare a neacordării priorității de trecere unui autovehicul, unul pe fondul traversării neregulamentare a părții carosabile de către un pieton și celălalt pe fondul indisciplinei unui biciclist.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să acorde o atenție deosebită celorlalți participanți la trafic, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare și să adopte o manieră prudentă de conducere.

De asemenea, pietonii și bicicliștii sunt sfătuiți să-şi sporească atenţia și să respecte cu strictețe regulile de circulație.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]