Accident lângă Cabana Dichiu! Ce a păţit un şofer care a pierdut controlul volanului | TargovisteNEWS

Accident lângă Cabana Dichiu! Ce a păţit un şofer care a pierdut controlul volanului

muntepPoliția Dâmbovițeană vă informează:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați că un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localității Moroeni, în apropierea Cabanei Dichiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat și s-a izbit de un cap de pod, autoaccidentându-se.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet.

Polițiștii rutieri vă reamintesc faptul că drumurile județene 713 și 714 sunt închise temporar circulației publice, până la asigurarea stării de viabilitate și a siguranței participanților la trafic.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]