27 aprilie 2024
Accident în lanț provocat de un șofer, de 80 de ani. A făcut praf un taxi!

Accident în lanț provocat de un șofer, de 80 de ani. A făcut praf un taxi!

sofm8Accident în lanț provocat, joi, pe Drumul Național 71 de un bătrân de 80 de ani din județul Dâmbovița. Șoferul ar fi scăpat mașina de sub control, a intrat pe contrasens, și a izbit un taxi.

sofm5O a treia mașină a intrat într-un cap de pod, când femeia aflată la volan a încercat să evite cele două autoturisme.

sofm1Cu adevărat grav este fapul că șoferul de 80 de ani ar suferi, se pare, de Alzheimer, şi în mod normal nu ar trebui să mai aibă dreptul să conducă.

sofm7Accidentul a avut loc la lăsarea serii, la ieşirea din localitatea Moţăieni, în judeţul Dâmboviţa. Martorii povestesc că şoferul, de 80 de ani, ar fi intrat deodată pe sensul opus şi a făcut praf un taxi. Şoferii celor maşini au fost transportaţi de urgenţă la spital.

sofm2Beatrice Călin, șoferiţă: “Coboram de pe deal şi domnul cu Loganul a intrat pe contrasens şi de pe contrasens l-a aruncat pe un domn cu maşina galbenă exact în noi.”

Luiza Călin, pasageră: “Copilul a încercat să evite cât a putut, s-a înfipt în capul ăsta de pod şi l-a împins pe asta cu taxiul fix în ea.”

sofm9Un alt şofer povesteşte că îl văzuse pe bătrân comportându-se ciudat cu numai câteva minute înainte să provoace accidentul.

Șofer: “Prima oară l-am observat la bariera, la Moţăieni, a intrat sub parapete şi s-a dat jos din maşină. N-a mai ţinut, se face un pic la stânga, el a ţinut drept, s-a dat jos din maşină, mergea pe mijlocul străzii.”

Rudele şoferiţei sunt revoltate după ce au aflat că şoferul de 80 de ani suferă de Alzheimer, deci nu ar avea voie în mod normal să conducă.

sofm3Eugen Călin, tatăl şoferiţei: “Cine i-a mai dat voie să mai circule? Cine i-a dat fişa medicală, cine i-a verificat abilităţile.Nu se poate!”

Medicii de la spitalul unde a fost internat bătrânul spun că are într-adevăr probleme de sănătate şi n-ar trebui să mai şofeze.

sofmIon Diaconescu, medic Spit. Pucioasa: “Asistentele ştiu că ar fi fost internat la Geriatrie, cu boala Alzheimer. În niciun caz nu ar fi trebuit să conducă. Riscul este de accident, să provoace. Nu mai are reacție. Şi am înţeles de la asistente ca în repetate rânduri a venit şi în stare de ebrietate.”

sofm4Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continua investigaţiile

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial