26 aprilie 2024
Accident grav la Târgovişte. Un bărbat de 65 de ani, încarcerat, după ce mașina sa a fost spulberată

Accident grav la Târgovişte. Un bărbat de 65 de ani, încarcerat, după ce mașina sa a fost spulberată

mati6Accident grav pe șoseaua Găeşti, la ieșirea din Târgoviște.

mati3Un bărbat de 65 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de un alt autoturism.

matiImpactul violent a fost surprins de o cameră de supraveghere din acea zonă.

Accidentul a avut loc pe DN 72 la ieșirea din Târgoviște spre Găești.

mati4Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum mașina de culoare roșie se oprește pentru a vira la stânga, însă din spate vine un autoturism de culoare albă, care o izbește în plin. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul din primul vehicul a rămas încarcerat.

mati5Alexandru Mihălcioiu, șef tură Detașamentul de Pompieri Târgoviște: „Ajunși la fața locului am constatat că în autoturismul Matiz se află o victimă încarcerată, de sex masculin. S-a lucrat pentru extragerea victimei în condiții de siguranță.”

mati2La fața locului s-au mobilizat echipajele de la descarcerare, ambulanță, pompieri și polițiști. Rănitul a fost scos dintre fiare, iar medicii au reușit să îl stabilizeze în cele din urmă. Va mai rămâne, însă, o bună perioadă internat. Celălalt șofer a scăpat teafăr.

mati7Marius Buga, Pro TV: În stare gravă, șoferul de 65 de ani a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

mati1sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial