A braconat 5 căprioare, la Conţeşti | TargovisteNEWS

A braconat 5 căprioare, la Conţeşti

braconajÎn urma unei descinderi la domiciliul unui bărbat bănuit de braconaj cinegetic, polițiștii au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor 4 trofee de vânat și 10 kilograme de carne de vânat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de efective de la Răcari, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat din localitatea Colacu, bănuit de comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic.

În urma descinderii, polițiștii au ridicat în vederea indisponibilizării 4 trofee de vânat și 10 kilograme de carne de vânat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., bărbatul ar fi capturat ilegal, cu ajutorul unor ogari, 5 căprioare din fondul cinegetic Conțești.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]