26 aprilie 2024
26 de reţinuţi, în urma percheziţiilor de ieri!

26 de reţinuţi, în urma percheziţiilor de ieri!

În urma celor 27 de percheziţii domiciliare, au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri 31 de persoane şi au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe obiecte corp delict

Poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S- I.G.P.R şi S.A.S Ilfov, Argeş şi Prahova au descins în 27 de imobile din localităţile Doiceşti, Şotânga, Bălteni, Conţeşti, Branişte, Sălcioara, dar şi în municipiul Bucureşti.

În urma activităţilor desfăşurate, 31 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri, iar mai multe obiecte corp delict au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 4 tone de material feros, provenit din săvârşirea infracţiunii de furt, dar şi obicte şi scule folosite la săvârşirea acestor infracţiuni.

În localitatea Doiceşti, la domiciliul unuia dintre suspecţi, poliţiştii au depistat cantitatea de 500 de grame de cannabis, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările continuă pentru probarea activităţii infracţionale a persoanelor conduse la sediul Poliţiei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe linia identificării autoturismelor care nu corespund din punct de vedere tehnic

În cadrul Campaniei naţionale „Alege Viaţa” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Programul de acţiune al Poliţiei Rutiere derulat în perioada 2012-2016 ”, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu reprezentanţi din cadrul Registrului Auto Român au organizat şi executat o acţiune preventivă pe raza Municipiului Târgovişte, pentru identificarea autoturismelor ce nu corespund din punct de vedere tehnic şi care prezintă un pericol pentru şiguranţa rutieră.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 16 800 lei, din care 16 pentru constatatarea unor defecţiuni, 26 pentru nerespectarea obligaţiei de a purta centura de siguranţă şi 19 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au retras 9 certificate de înmatriculare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial