26 aprilie 2024
Proiectele UE îţi pot aduce o mie de euro şi o vacanţă la Bruxelles!

Proiectele UE îţi pot aduce o mie de euro şi o vacanţă la Bruxelles!

COMUNICAT DE PRESĂ

Fotografiaţi un proiect UE şi puteţi câştiga!

Surprindeţi în fotografii proiectele finanţate de UE în regiunea dumneavoastră şi puteţi câştiga aparatură foto în valoare de 1 000 de euro şi o excursie la Bruxelles pentru două persoane. Demonstraţi-vă talentul fotografic trimiţându-ne vara aceasta imagini care surprind proiecte realizate cu fonduri europene.

Fotografiile participante la concurs trebuie să înfăţişeze proiecte care au primit finanţare prin Fondul european pentru dezvoltare regională (FEDER) sau Fondul de coeziune. Imaginile trebuie să permită identificarea proiectului, de aceea vă recomandăm să căutaţi panoul pe care apar drapelul UE şi informaţiile privind finanţarea.

Fondurile oferite de UE ajută regiunile mai puţin dezvoltate să se modernizeze şi să răspundă provocărilor unei economii mondiale globalizate. Ele sunt folosite, de exemplu, pentru a ameliora competenţele forţei de muncă locale, pentru a încuraja spiritul antreprenorial, pentru a îmbunătăţi infrastructura sau pentru a proteja mediul.

Puteţi să vă înscrieţi în concurs fie ca angajat al unei organizaţii care beneficiază de finanţare regională, fie ca simplu cetăţean – concursul include două secţiuni separate. Pentru a participa aveţi nevoie de un cont Facebook.

Dacă vă interesează această competiţie, începeţi prin a căuta un proiect în regiunea dumneavoastră sau în afara acesteia.

La toamnă, vor fi selectaţi câte doi câştigători pentru fiecare categorie. Unul dintre ei va fi ales prin vot on-line de către public (votarea începe la 27 august şi se termină la 7 septembrie).

Ceilalţi câştigători vor fi desemnaţi de către un juriu. Fotografiile vor fi evaluate din punct de vedere estetic, al creativităţii şi al relevanţei pentru politica de dezvoltare regională a UE.

Fiecare laureat va primi 1000 de euro pentru a-şi achiziţiona aparatură foto şi o excursie la Bruxelles pentru două persoane, pe durata Săptămânii europene a regiunilor şi oraşelor ( 8-11 octombrie).

Fie că vă aflaţi în ţară sau în străinătate, nu uitaţi să căutaţi proiectele finanţate de UE şi să aveţi aparatul de fotografiat la îndemână. Vă puteţi înscrie în concurs până la sfârşitul lunii august.

Informaţii despre concurs pe Facebook

M MANAGER ED TÂRGOVIŞTE,

metodist Vlăduţ Andreescu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial