28 aprilie 2024
Vis devenit realitate! Au început lucrările la rețeaua de apă, în comuna Butimanu

Vis devenit realitate! Au început lucrările la rețeaua de apă, în comuna Butimanu

”Facem treabă bună împreună!

Unul dintre cele mai importante proiecte la care am lucrat alături de echipa mea prinde viață – vom avea rețea de alimentare cu apă în comuna Butimanu.

Au început deja lucrările pentru acest vis devenit realitate, dar apelez la bunăvoința dumneavoastră având în vedere disconfortul pe care îl vom simți pe durata realizării acestei ample lucrări.

Rețeaua de alimentare cu apă va măsura aproximativ 21 de kilometri, ceea ce înseamnă mult deranj pentru fiecare dintre noi.

Trebuie să fim însă realiști și conștienți că la final ne vom bucura de rezultat și vă garantez că eforturile pe care le vom face vor merita din plin.

Vă promit că voi fi cu ochii permanent pe constructori, mă voi asigura că vom avea parte de o lucrare de calitate, bine realizată.

Am nevoie să continuăm să lucrăm împreună. Vă rog să îmi transmiteți orice sesizare cu privire la desfășurarea acestor lucrări.

Le-am cerut constructorilor seriozitate și promptitudine și ne-au asigurat că vor face tot posibilul să realizeze lucrarea cât mai bine și mai repede cu putință. Vă rog să îi ajutați pe muncitori dacă vă vor cere sprijinul.

Proiectele importante nu se opresc aici. Vom continua investițiile și pun mare accent pe înființarea rețelei de canalizare, atât de necesară.

Mulțumesc tuturor pentru înțelegere, rămânem uniți și continuă să dezvoltăm comuna Butimanu! Cu respect și prietenie, al dumneavoastră Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial