2 mai 2024
Ajutor pentru un om în suferință. Emilian, tatăl a trei copii, topit pe picioare de o maladie cumplită

Ajutor pentru un om în suferință. Emilian, tatăl a trei copii, topit pe picioare de o maladie cumplită

Viața nu a fost deloc ușoară pentru găeșteanul Emilian Ghenu. O maladie cumplită l-a topit pe picioare, iar acum medicii din Turcia încearcă ultimele variante ca să-l salveze. Emil are trei copii, de 14, 10 și 2 ani și luptă pentru fiecare zi în care le este alături.
Afecțiunea sa principală este formatiune tumorală corporeo-caudală pancreatică, iar afectiunea secundară este metastază hepatică. Starea lui s-a înrăutățit constant în ultimele luni, iar acum familia este nevoită să-l interneze la Spitalul privat Enayati, la sectia Paliativă, pentru serviciile de prim ajutor, fără sa il expună riscului de a muri in salvare, în drum către un spital de stat.

Costurile pentru internare depășesc posibilitățile familiei greu încercate: 2 zile 1150lei/zi si 5000 lei garantie pentru tratamentul pentru inceput. Dacă internarea se va prelungi, Emil trebuie să suporte costurile în continuare.
Este cumplit să fii atât de bolnav, să ai nevoie de ajutor și să nu deții suma necesară. De aceea, pentru prima dată, Emilian Ghenu și familia sa cer ajutor.

Dacă doriți să fiți alături de ei în aceste momente crunte, vă rugăm să donați orice sumă doriți în contul RO46RNCB0318038956920001, deschis pe numele Ghenu Maria Gabriela.

Vă mulțumim anticipat.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial