27 aprilie 2024
Virgil Guran: “S-a terminat cu alianţa dintre PNL şi PSD, în judeţul Dâmboviţa! Există o dictatură pesedistă”

Virgil Guran: “S-a terminat cu alianţa dintre PNL şi PSD, în judeţul Dâmboviţa! Există o dictatură pesedistă”

“S-a terminat cu alianţa dintre PNL şi PSD, în judeţul Dâmboviţa!” – mesajul a fost transmis, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, de şeful oragnizaţiei judeţene a PNL, senatorul Virgil Guran.

Parlamentarul a criticat în termeni duri atacurile din ultima vreme ale PSD la adresa liberalilor dâmboviţeni.

Virgil Guran a declarat că PSD a încercat să racoleze mai mulţi primari, printre care cei din Corneşti sau Băleni, dar spune că niciun edil nu va părăsi PNL.

“Există o dictatură pesedistă!”, a afirmat liderul liberal.

Am crezut că suntem parteneri de coaliţie, suntem serioşi, ne respectăm, dar văd că nu se poate. Unii se cred în continuare stăpâni pe moşie, în Dâmboviţa, cu alocarea microbuzelor electrice, din 31 doar 4 au mers la primăriile PNL.

Ajungem la ziua de ieri, când se alocă bani, 6 la sută din impozitul pe venit pentru localităţi. Noi reprezentăm 25 la sută din populaţie, avem primari care conduc 25 la sută dintre dâmboviţeni. Stupoare, domnul preşedinte al consiliului judeţean nu a dorit să se facă acest lucru, în mod discreţionar a împărţit banii cum a crezut.

Nu suntem stăpâni pe sclavi, suntem aleşi ai oamenilor, să nu folosim acest instrument pentru a deveni acţionari unici în judeţ, cum încearcă pesedeul.

Când e vorba despre DN 71, DN 7 spun că sunt realizări ale consiliului judeţean, dar ăia sunt bani de la CNAIR, fonduri europene, nu are nicio treabă consiliul judeţean. Aşa a fost lumea prostită aici în judeţ, ce bine merge treaba, dar suntem cel mai sărac judeţ din zonă.

La nivel de judeţ Dâmboviţa, nu mai există o alianţă între PNL şi PSD, s-a încheiat!

Cornel Ştefan are impresia că Dâmboviţa este feuda lui, greşeşte!

O altă mare prostie, se face un nou stadion, de 57 de milioane de euro, bani cu care făceam un spital de ne învârteam după soare, dar dintr-o ambiţie megalomanică, haideţi să mai facem un stadion, deşi nu avem echipă. Greşeli de management extraordinare.

Pe POIM, canalizare, suntem foarte întârziaţi pentru că nu au ştiut să gestioneze nişte licitaţii, proiectări, mi-ar părea foarte rău să ajungem să dăm banii înapoi, asta înseamnă falimentul companiei de apă. Spun adevărul.

Vin primari de-ai mei şi îmi spun că îi curtează să treacă la ei. Ne descurcăm şi fără Corneliu Ştefan.

Virgil Guran a mai precizat că jumătate dintre actualii consilieri judeţeni nu se vor mai regăsi pe viitoarele liste ale PNL pentru consiliul judeţean.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial