25 aprilie 2024
Vino la Proleasing Târgovişte să prinzi – Promoţie Ford ECOavantaje!

Vino la Proleasing Târgovişte să prinzi – Promoţie Ford ECOavantaje!

De 20 de ani suntem parteneri oficiali UEFA Champions League si nu ratam nicio ocazie sa-ti oferim preturi cat mai avantajoase pentru eroii din echipa campionilor Ford.

Anul acesta iti pasam un avantaj decisiv de peste 5000 € (TVA inclus) prin oferta Ford ECOAvantaje si Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto. Ca de la Campioni pentru Campioni. Descoperă ofertele detaliate pentru fiecare model si profita de ocazie.

Ford Focus

Echipat cu tehnologii inovative si cu un design atletic, Focus este, cu siguranta, starul echipei campionilor Ford.

Ford Mondeo

Impunator si elegant, confortabil si experimentat, intr-un cuvant: Mondeo.

Ford Fiesta

Fiesta reflecta spiritul tanar si creativ. Echipat cu tehnologii super-inteligente, cum ar fi Sistem Key-Free si Camera vizualizare spate, intr-o Fiesta domini orasul intr-un confort de invidiat.

Ford Ka

Mic dar ager, Ford Ka se strecoară iute si parcheaza prin cele mai aglomerate zone ale orasului, mai ales cand mergi la meci.

Ford Kuga

Kuga se simte in largul lui pe orice tip de teren. Designul elegant si sportiv il plasează pe podiumul SUV-urilor de talie mondiala.

Ford C-MAX

C-MAX reuneste inovatia, stilul si confortul intr-un singur model care raspunde oricaror provocari.

Ford S-MAX

S-MAX este ideal pentru o viata activa, dinamica. Designul si tehnologiile super-inteligente din dotare fac din noul S-MAX o combinație exclusivista de confort, performanta si functionalitate.

Ford Galaxy

Extrem de spatios si confortabil, Ford Galaxy e cel mai rafinat vehicul de familie cu 7 locuri. Perfect ca sa mergi in grup la meciurile echipei tale preferate.

Afla cat mai multe despre caracteristicile fiecarui model, accesand site-ul Proleasing.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial