27 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu – “Vladu ar fi trebuit să tacă ruşinat!”

Adrian Ţuţuianu – “Vladu ar fi trebuit să tacă ruşinat!”

Când nu devalizează bugete publice, când nu taie salarii şi pensii, când nu fraudează licitaţii pe proiectele europene, liderii PDL Dâmboviţa se ocupă cu insistenţă de gargara politică de cea mai joasă calitate. Bieţii indivizi nu au nici măcar inspiraţia de a-şi alege teme în jurul cărora să nu adauge un plus de ridicol la bagajul deja consistent pe care l-au acumulat în timp.

Este şi cazul deputatului PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, cunoscut judeţului şi ţării drept un veritabil corifeu al exprimării coerente în limba română. Domnul Vladu a ţinut cu tot dinadinsul să-i aducă la indignare pe cei care au suferit de pe urma măsurilor criminale ale bravului Guvern Boc, ieşind recent la rampă cu o serie de acuzaţii la adresa Uniunii Social Liberale pe două chestiuni în dreptul cărora minima decenţă i-ar fi impus să tacă ruşinat: recuperarea reducerilor salariale şi restituirea către pensionari a sumelor oprite ilegal pentru contribuţiile de sănătate.

Domnul Vladu nu face economie de tupeu, lansând critici în direcţia USL, care, chipurile, nu prestează la comandă şi nu aprobă urgent amendamentele populiste şi groaznic de ipocrite ale parlamentarului. Domnul Vladu strigă acum să fie reîntregite salariile bugetarilor, dar uită să le spună dâmboviţenilor că el personal şi toţi pedeliştii de la judeţ au votat cu două mâini tăierea cu 25% a acestor salarii. Tot domnul Vladu strigă să le fie restituiţi pensionarilor banii pe care Guvernul i-a oprit ilegal pentru CASS, dar uită să pronunţe cu voce tare că acel Guvern era condus de Emil Boc şi PDL şi că OUG 107/2010 care a instituit aberanta decizie a fost îmbrăţişată cu zâmbetul pe buze de toţi parlamentarii PDL, în frunte cu Vladu însuşi.

Adăugăm aici faptul că, atât decizia criminală a tăierii salariilor de către Guvernul Boc, cât şi aceea privind impozitarea suplimentară nelegală a pensionarilor au fost îndreptate imediat ce Uniunea Social Liberală a înlăturat de la guvernare Partidul Democrat Liberal. Gălăgia fără obiect a domnului Vladu şi a altor agitaţi de prin PDL nu face decât să condamne definitiv la ridicol acest partid care n-a înţeles nimic din lecţia primită în 10 iunie.

Preşedinte

Adrian ŢUŢUIANU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial