29 martie 2024

Vineri, la 17.30, Moş Crăciun soseşte la Târgovişte! Are 4000 de cadouri, pentru toţi copiii!

moscr1„Ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a anului şi de aceea vineri, 16 decembrie, începând cu orele 17.30, Moş Crăciun vine la Târgovişte împreună cu alaiul său. Parada lui Moş Crăciun va pleca de la Teatrul «Tony Bulandra», va merge pe Bulevardul Carol, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească, va intra pe Bulevardul Libertăţii, iar Moş Crăciun se va opri în Piaţa Tricolorului, acolo unde va da daruri copiilor cuminţi din Târgovişte.

Aşa că în zilele de 16, 17, 18 decembrie, Moş Crăciun va fi pe Platoul Prefecturii, în Piaţa Tricolorului, începând cu orele 17.00-17.30, şi în toate cele trei zile va da cadouri. După aceea Moş Crăciun va veni la Primăria Târgovişte şi până pe 23 decembrie va da şi aici cadouri şi cred ei că va aduce multă bucurie copiilor din Târgovişte. Avem deja foarte mulţi copii care au anunţat că vin la Primărie, noi îi aşteptăm cu drag.

Moş Crăciun va împărţi peste 4000 de cadouri. Legat tot de programul sărbătorilor de iarnă, aş adăuga că pe 22 decembrie, la Teatrul «Tony Bulandra» va avea loc un concert de colinde susţinut de Corul Appassionato. Cred că este un moment foarte frumos şi surprizele pe care Moş Crăciun, prin Primăria Târgovişte, le pregăteşte sunt destinate copiilor.

Anul acesta am renunţat la deplasarea lui Moş Crăciun în cartierele municipiului, ne-am gândit că este mai bine să se împartă cadouri doar în Piaţa Tricolorului, acolo unde Moşul va sta în cele trei zile până târziu în noapte. Înscrierile pentru a primi cadouri de la Moşul se vor face în fiecare zi de la ora 16.00, la scena din Piaţa Tricolorului, aşa cum s-a făcut în fiecare an”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial