20 aprilie 2024

VIDEO! Un asistent maternal profesionist a fost arestat pentru că ar fi abuzat o copilă de 4 ani!

dgaspcUn asistent maternal din Dambovita a fost arestat preventiv dupa ce ar fi abuzat sexual o copila de patru ani. Totul s-ar fi petrecut in 2012, in locuinta barbatului care o luase pe fetita alaturi de alti copii in plasament.

Faptele oribile au iesit la iveala abia dupa ce fetita a fost adoptata de o familie din Bucuresti. Suspectul impreuna cu sotia lui au fost asistenti maternali si de-a lungul anilor au avut in grija mai multi copii. In 2012 au primit in casa lor cinci minori, printre care si doua surori, una de patru, cealalta de 11 ani. Individul este banuit ca a abuzat-o sexual pe cea mica.

Jean Istrate, primarul comunei Visina: “Ar fi vorba de un abuz sexual la adresa unuia dintre copiii pe care i-a avut in plasament. Anchetele sociale, modul de comportament al acestei familii nu dadeau de banuit.”

Intre timp copila a fost adoptata de o familie din Bucuresti care a dus-o la psiholog. Acolo fetita a povestit prin ce a trecut. A fost alertata imediat politia, iar asistentul maternal si sotia sunt cercetati.

Cerasela Gurgu, purtator de cuvant DGASPC Dambovita: “Asistentul maternal profesionist a fost angajat din 2012, pana in momentul acesta, cand este suspendat. In acest moment in familia asistentilor maternali profesionisti nu mai este niciun copil, au fost preluati in regim de urgenta.”

Controalele facute in acea perioada in casa sotilor nu au dat nimic de banuit, spun asistentii sociali care ii vizitau periodic.

Cornelia Sultana, asistent social primaria comunei Visina: “Lucrurile erau bune, familie cunoscuta ca fiind oameni gospodari, nu a creat probleme niciodata.”

Apropiatii celor doi asistenti sunt socati de cele intamplate.

Localnica: “Pai dupa atatia ani, dupa atata timp ti-ai adus aminte?!”
Reporter: “Deci nu credeti cu niciun chip?”
Localnica: “Absolut! Treaba asta, nu!”

Localnic: “Nu as crede asa ceva, in privinta lui Costica nu as crede asa ceva. Nu a avut abateri, a fost un baiat cuminte.”

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Daca va fi gasit vinovat, risca sa ramana ani grei dupa gratii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial