24 aprilie 2024
VIDEO – Trei răniți, la Târgovişte, în urma unui accident provocat de un șofer care a schimbat banda fără să se asigure. „Am auzit trosc în faţa mea”

VIDEO – Trei răniți, la Târgovişte, în urma unui accident provocat de un șofer care a schimbat banda fără să se asigure. „Am auzit trosc în faţa mea”

Trei oameni au fost răniţi într-un accident, la ieşirea din oraşul Târgovişte, Dâmboviţa.

De vină ar fi un șofer de 48 de ani care ar fi schimbat banda fără să se asigure, reiese din primele cercetări ale Poliției. S-a izbit de un TIR, după care a ajuns pe contrasens, unde a lovit o mașină care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc pe drumul ce leagă Târgovişte de Găeşti. Şoferul TIR-ului, un bărbat de 45 de ani, spune că maşina i-a ieşit brusc în față și n-a acum cum să evite impactul.

Șofer TIR: „Am auzit trosc în faţa mea şi nu am văzut nimic, n-a apucat să iasă, probabil şi a pătruns pe contrasens.”

Șoferul imprudent ar fi ieşit în trombă dintr-o staţie de alimentare, spune pasagera din autoturismul în care acesta a ricoşat.

Soţia şoferului rănit: „Soțul meu nu merge cu viteză, mergea foarte încet. Ne-am trezit odată în mijlocul drumului că ne-a învârtit, m-am speriat rău de tot.”

Această femeie şi şoferul TIR-ului au scăpat nevătămaţi. Ceilalţi conducători auto implicaţi în accident au fost răniţi. La fel şi o femeie, de 42 de ani, pasageră în maşina celui care ar fi provocat accidentul.

Marius Buga, Pro TV: „Martorii au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă. Răniţii au fost preluaţi şi transportaţi la unitatea de primiri urgente. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial