4 mai 2024
VIDEO – Tragedie la Spitalul Judeţean din Târgovişte! Ce nenorocire a păţit o gravidă care urma să nască un băieţel sănătos…

VIDEO – Tragedie la Spitalul Judeţean din Târgovişte! Ce nenorocire a păţit o gravidă care urma să nască un băieţel sănătos…

gravidaAncheta in Sectia de Ginecologie de la Spitalul Judetean din Targoviste, dupa ce o gravida ajunsa la termen a pierdut copilasul inainte de nastere.

Rudele povestesc ca au adus-o pe tanara de 26 de ani inca de miercuri la spital, iar medicii i-ar fi spus ca va naste fara probleme. Joi dimineata insa, doctorul de garda a constatat ca bebelusului i se oprise inima, iar gravida a fost operata de urgenta. Revoltati, parintii care asteptau sa-si tina in brate primul copil, cer explicatii.

Rudele povestesc ca gravida s-ar fi ingrijit de sarcina pe parcursul celor 9 luni. Si-a facut investigatii, iar medicii ar fi asigurat-o ca va naste fara probleme. Tatal baietelului este distrus: abia astepta venirea pe lumea primului copil.

Valentin Ilie, tatal copilului: “Am sunat-o aseara, a zis ca e bine, ca asteapta sa o investigheze cineva. Si de dimineata m-a sunat si mi-a spus ca nu mai misca copilul. Pe parcursul sarcinii nu i-a spus ca ar avea probleme.”

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste a demarat imediat o ancheta pentru a afla din ce cauza a murit bebelusul. Intre timp, familia spune ca are de gand sa isi angajeze si un avocat, iar daca vorbim de o culpa medicala, va cere daune materiale.

Medicii spun ca femeia si-ar fi facut prea putine investigatii si ar fi venit de prea putine ori la consult. Cu toate astea, recunosc ca in momentul in care s-a internat nu prezenta nicio complicatie.

Gravida a fost operata si dupa ce isi va reveni, vrea sa-si caute dreptatea in instanta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial