29 martie 2024
VIDEO! Traficul pe Valea Prahovei a fost paralizat, noaptea trecută! 1 mort şi 11 răniţi!

VIDEO! Traficul pe Valea Prahovei a fost paralizat, noaptea trecută! 1 mort şi 11 răniţi!

accaz2Accident grav miercuri noapte, de DN1, intre Azuga si Busteni. O femeie 61 de ani a murit si alte 11 persoane au fost ranite, dupa ce o camioneta si un microbuz s-au ciocnit frontal.

La volanul camionetei de marfa se afla un barbat de 34 de ani care a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean din Ploiesti. Mai bine de doua ore traficul pe Valea Prahovei a fost paralizat, iar coada de masini s-a intins pe cinci kilometri.

Impactul s-a produs putin timp dupa ora unu, pe DN1, in dreptul statiunii Azuga. Soferul unei camionete a patruns pe contrasens si a intrat in plin intr-un microbuz in care se aflau zece persoane.

Cei aflati in trafic, dupa ce au vazut cumplitul moment, au sunat la 112. La fata locului au venit mai multe echipaje de salvatori. 11 dintre raniti au fost dusi la spital. Din pacate, pentru o femeie nu s-a mai putut face nimic.

accaz1Impactul a fost fatal pentru o femeie de 61 de ani care se afla in microbuz. Soferul camionetei, un barbat de 34 de ani, a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean din Ploiesti. La fel si pasagerul de pe scaunul din dreapta.

accazInspector principal de politie Catalin Stefan, Biroul Drumuri Nationale si Europene: “O autoutilitara de Brasov, care circula din directia Ploiesti catre Brasov, din motive pe care inca nu le cunoastem, le vom stabili ulterior, a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat pe contrasens intr-un vehicul 8+1.”

Toate celelalte noua persoane care se aflau in microbuz au fost ranite. Pe numele soferului, de 34 de ani, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial