26 aprilie 2024
VIDEO! Ţi se rupe sufletul! În ce hal se chinuie aceşti copii să ajungă la şcoală!

VIDEO! Ţi se rupe sufletul! În ce hal se chinuie aceşti copii să ajungă la şcoală!

noroi3Elevii din Carlanesti, Varfuri, pot spune ca retraiesc, intr-un fel, copilaria parintilor lor. Micutii merg la scoala pe jos, prin noroi, asa cum o faceau parintii lor in urma cu zeci de ani.

noroi4O parte din drumul pana la scoala nu este nici macar pietruita, iar acest lucru devine o provocare pentru cei mici de fiecare data cand ploua. Cu cizme de cauciuc in picioare si cu incaltari de schimb in ghiozdane, cei mici sunt nevoiti sa parcurga aproape trei kilometri, pe jos, pana la scoala.

noroi5In, plus, de vineri, la jumatatea drumului nu vor mai fi asteptati de microbuzul scolar.

Pana de curand, microbuzul era condus de primarul comunei, dar, cum acesta nu avea atestat pentru a-l sofa, politistii l-au amendat. In aceste conditii, edilul a suspendat deocamdata trasportul scolar.

Oamenii spun ca s-au plans primarului, dar fara niciun rezultat.

noroi2Mama eleva: “Ca primar, nu e normal sa conduca microbuzul. Trebuie sa aiba un angajat.”

Politistii au decis sa il amendeze pe primar cu 1.300 de lei pentru ca a condus microbuzul scolar fara sa detina atestat. Dupa ce a fost sanctionat, edilul a anuntat ca transportul scolar in localitatea Varfuri a fost suspendat pana in momentul in care va fi angajat un sofer.

Elev: “E greu, dar ne-am obisnuit.”

noroiMama eleva: “Se trezeste de dimineata si trebuie sa ajunga la scoala la 08.00.”

Situatia actuala ii ingrijoreaza si pe reprezentantii scolii.

noroi1Tatiana Negulescu, director Scoala Varfuri: “Am primit o adresa prin care ni se aduce la cunostinta ca se supenda transportul scolar. Nu toti copiii au posibilitatea sa fie adusi de parinti, vin de la distante mari, transportul scolar este necesar. Unii vin pe jos de la distante mari.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial