3 mai 2024

VIDEO! Târgoviște: Fostă profesoară, JEFUITĂ de o femeie care a promis că o ajută la curățenie. “Zicea că a murit mama ei, am lăsat-o să intre”

jefO pensionara, fosta profesoara de matematica din Targoviste, a fost jefuita de o individa care i-a intrat in casa sub pretextul ca o invita la un parastas.

Necunoscuta s-a oferit apoi sa o ajute pe batrana la curatenie, si cum a dat de bani, cand stergea praful prin biblioteca, a plecat val-vartej. Abia atunci gazda jef4si-a dat seama ca a fost jefuita… “Dupa aia m-am gandit, daca imi dadea cu ceva in cap, daca o prindeam?!”

Femeia de 74 de ani este vaduva de peste sase ani, si locuieste singura. Are doi copii, o fata si un baiat, la casele lor, in Capitala. Pensionara povesteste ca s-a trezit cu necunoscuta la usa ei ziua in amiaza mare.

“A venit ca era in doliu. Zicea ca a murit mama ei si face parastas, sa vin si eu. I-am spus ca nu pot. N-am invitat-o, dar a am lasat-o sa intre, sa imi spuna necazul ei. Mi-a luat banii dn biblioteca, ca s-a oferit sa imi stearga praful…

Incantata initial ca cineva o ajuta la treaba, femeia a ramas fara 600 de lei, bani pregatiti pentru plata impozitelor la primarie.

jef1Cand a auzit de necazul mamei sale, fiul batranei a s-a dus imediat la Targoviste, sa se intereseze de ancheta. ”Faptul ca a avut acces in scara blocului este un mare semn de intrebare, pentru ca blocul are interfon, nu oricine poate sa intre”, spune el.

jef3Vecinii nu inteleg de ce pensionara s-a lasat pacalita, mai ales ca s-au intamplat multe alte cazuri de inselaciune si furt in oras, in ultimele luni.

jef2Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru furt calificat. Daca va fi prinsa si gasita vinovata, individa risca pana la 7 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial