24 aprilie 2024
VIDEO – Tânăr din Aninoasa, ucis de tren, în Anglia. Andrei aflase că urma să devină tată pentru a doua oară

VIDEO – Tânăr din Aninoasa, ucis de tren, în Anglia. Andrei aflase că urma să devină tată pentru a doua oară

denisUn tanar de 22 de ani, din Aninoasa, a murit lovit de tren in Anglia. Plecase in urma cu cativa ani la Liverpool, sa munceasca in constructii, impreuna cu tatal sau.

Barbatul era asteptat acasa de o fetita de 9 luni. In urma cu ceva timp, sotia il anuntase ca urma sa devina din nou tata.

In urma cu trei ani, Andrei plecase sa munceasca in Anglia, in apropiere de Liverpool. Lucra in constructii, impreuna cu tatal sau. Era casatorit si implinit din toate punctele de vedere. Sotia ii daruiese o fetita, iar acum este insarcinata in 6 luni. La aflarea vestii, nimanui nu i-a venit sa creada.

Familia a aflat ca tanarul se intorcea de la serviciu spre casa. Se pare ca a facut greseala sa nu treaca pe o pasarela si a pasit peste calea ferata. A evitat un tren, dar a fost izbit in plin de un altul, pierzandu-si viata pe loc.

Mariana Falcan, mama tanarului:Nora mea are mesaje, ii spunea ca abia asteapta sa ajunga acasa.”

Familia greu incercata a mai trecut printr-o drama, in urma cu doar cateva luni.

Maria Mastacan, bunica tanarului: Necaz mare, mai mare ca asta nu se poate. Acum trei luni l-am inmormantat pe fratele meu, acum cade nenorocirea cu nepotul meu.”

Apropiatii tanarului sunt in stare de soc si cu greu realizeaza ce s-a intamplat.

Silvia Stere, vecina: “Groaznic, e groaznic… Nu cred, nu cred treaba asta… Nu se poate… L-a calcat trenul.. E greu sa iti moara copilul, e cel mai greu.”

Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa: “Au nevoie de foarte multi bani pentru repatrierea acestui copil tanar, casatorit, are si un copilas, iar sotia este gravida cu un alt copilas. E foarte greu. E o familie modesta, muncitoare, oameni deosebiti.”

In semn de respect si loialitate, comunitatea locala incearca sa ajute familia pentru a aduce trupul tanarului in tara.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial