27 iulie 2024
VIDEO! Spectacol pe două roţi, la Moreni! Riscant şi plin de adrenalină!

VIDEO! Spectacol pe două roţi, la Moreni! Riscant şi plin de adrenalină!

motocroDealul din Moreni s-a transformat, in week-end, in pista pentru motocros. Zeci de pasionati de motociclism s-au inscris in cursa si au concurat pentru un loc pe podium, desi namolul le-a cam dat planurile peste cap.

Cum s-a dat startul concursului, zeci de participanti de toate varstele – profesionisti, dar si amatori – au tinut sa arate cat de bine isi stapanesc motocicletele.

Printre concurenti a fost si o domnisoara, care – desi nu a urcat pe podium – este mandra totusi de rezultat. Mai ales ca a fost singura fata din competitie.

Secretul succesului nu consta doar in pasiune, spun motociclistii cu experienta. “Este foarte riscant… fara pregatire fizica nu avem ce cauta in domeniul asta”, explica unul dintre concurenti. Ei recunosc insa si ca riscurile depind foarte mult de indrazneala motociclistului. “Este periculos daca vrei sa il faci tu periculos“, spune Toma Mortila, participant la motocrosul de la Moreni.

Emotii mari au avut si parintii juniorilor care au participat la concurs. Ei stau cu sufletul la gura la fiecare viraj. Anul trecut, tot la Moreni, in timpul unei competitii asemanatoare, unul dintre concurenti, in varsta de 13 ani s-a accidentat grav, dupa ce pierdut controlul motocicletei, din cauza unui damb.

sursa – Ştirile ProTV

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial