27 aprilie 2024
Căutări de amploare, în pădurea de la Cobia, după ce un adolescent a plecat de acasă. Îngrijorarea rudelor

Căutări de amploare, în pădurea de la Cobia, după ce un adolescent a plecat de acasă. Îngrijorarea rudelor

Căutări de amploare, aseară, în pădurea de la Cobia, după ce un adolescent a plecat de acasă.

Îngrijorate, rudele au cerut ajutorul vecinilor, dar şi al autorităţilor şi au pornit să îl caute.

Voluntari ai SVSU Cobia, pompieri, jandarmi şi poliţişti au format echipe de căutare şi au mers pe urmele celui dispărut.

Oamenii erau cu atât mai îngrijoraţi din cauză că tânărul dispărut ar fi putut fi în pericol.

“La data de 2 martie a.c., în jurul orei 17:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, îndreptându-se către zona împădurită a localității, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol.

Au fost constituite echipe mixte de căutare formate din polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița și jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Totodată, în activitățile de căutare, a fost utilizată și o cameră video cu termoviziune, iar reprezentanții unității administrativ teritoriale Cobia au acordat sprijin efectivelor angrenate la căutări.

Ulterior, minorul a fost găsit de o echipă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, la ieșirea din pădure, la aproximativ 1,5 kilometri de domiciliu.

Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind examinat medical. De asemenea, despre situație au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial