3 mai 2024

VIDEO! Șoferul care a spulberat un biciclist pe trecerea de pietoni, în Târgoviște, cercetat în libertate

acci1Un barbat din Targoviste a sfarsit subit dupa ce a fost lovit in plin, pe o trecere de pietoni, de masina condusa de un sofer neatent.

Individul nu a oprit ca sa acorde ajutor victimei si a fugit de la locul accidentului. Politistii l-au gasit ulterior si l-au retinut.

Scenele au fost surprinse de o camera de supraveghere a unui magazin din apropiere. In imagini se vede cum batranul, in varsta de 86 de ani, paseste de pe trotuar pe trecerea de pietoni, pe langa bicicleta. Nu apuca sa faca mai mult de doi pasi ca este spulberat in viteza de o masina condusa de un barbat de 38 de ani.

acciSoferul nu a oprit sa vada daca victima are nevoie de ajutor si nici nu a sunat la 112 sa cheme ambulanta. Rudele lui sustin ca s-a speriat si a mers acasa.

“A aparut un om in fata lui, n-a avut timp nici sa il ocoleasca. S-a panicat si pe urma i s-a facut rau. A ajuns acasa”, a spus mama soferului, Lidia Darmaz.

“Cand s-a auzit busitura s-a speriat, ce sa mai… dar a fost imediat acolo, a auzit la politie ca a murit, i s-a luat alcoolemia, nu era baut, nu era drogat”, a spus Elena Ion, matusa soferului.

Politistii l-au retinut pentru 24 de ore. Pe numele lui nu a fost formulata si o propunere de arestare preventiva.

Procurorii au decis ca soferul sa fie cercetat sub control judicar pentru urmatoarele 60 de zile. Politistii continua insa cercetarile pe numele lui pentru ucidere din culpa si pentru parasirea locului accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial